Democratic Party of Moldova

02 September 2019

Floreşti // Oamenii o să-şi dea votul pentru FAPTE

Momentele dificile îi întăresc pe oamenii din Partidul Democrat. De acest lucru s-a convins preşedintele interimar al PDM, Pavel FIlip, care s-a întâlnit astăzi cu colegii de partid din raionul Floreşti. Aici, liderul democrat a găsit o echipă unită şi puternică, determinată să continue să lucreze pentru oameni, să îmbunătăţească condiţiile de viaţă în raionul Floreşti.

Primarii, membrii şi susţinătorii PDM i-au comunicat lui Pavel Filip că Partidul Democrat are susţinerea cetăţenilor de aici. Oamenii s-au convins deja că oponenţii PDM nu pot livra nimic decât VORBE, ură şi distrugere, în timp de PDM a reparat drumuri, a majorat pensii şi salarii, a renovat grădiniţe, a ajutat tineri să-şi cumpere locuinţe, a asigurat o creştere economică constantă şi stabilitate în ţară. Cetăţenii apreciază acum şi mai mult lucrurile bune făcute de PDM şi îşi doresc ca acestea să continue, ca localităţile lor să se dezvolte, ca ei să trăiască mai bine. Iar la scrutinul din octombrie, alegătorii o să-şi dea votul pentru FAPTE.