Democratic Party of Moldova

12 January 2021

Echipa PDM Drochia: Suntem o echipă piternică şi consolidată, suntem pregătiţi de orice luptă, inclusiv de alegeri anticipate

Preşedintele PDM, Pavel Filip, s-a întâlnit astăzi cu echipa PDM Drochia. Temele de discuţie au vizat situaţia politică din ţară, priorităţile PDM, alegerile parlamentare anticipate, dar şi cine va gestiona criza pandemică şi cea economică până la scrutin. Pavel Filip a spus că Partidul Democrat are cea mai dezvoltată structură de organizaţii teritoriale, cu oameni profesionişti şi devotaţi, şi este pregătit pentru alegeri anticipate. În acelaşi timp, îşi doreşte să fie aprobat prin consens politic un plan anti-criză, care să asigure gestionarea crizei pandemice şi economice, dar şi pregătirea ţării pentru alegerile parlamentare anticipate. „Continuăm să credem că în acest moment, când ţara este în criză, avem nevoie de un plan anti-criză, care să vină cu soluţii pentru criza pandemică, cea economică şi pregătirea de anticipate. Avem nevoie de oameni care ştiu şi pot gestiona situaţii de criză şi pot genera soluţii. Astfel de oameni avem la PDM”, a menţionat Pavel Filip.

Membrii OT PDM Drochia au declarat că rămân o echipă puternică şi consolidată, care va munci în continuare pentru a asigura cetăţenilor un trai decent şi o economie prosperă. S-a convenit ca interimatul funcţiei de preşedinte al OT Drochia să fie exercitat de Valeriu Tizu, primar al satului Petreni.