Democratic Party of Moldova

01 October 2020

Echipa PDM Călăraşi: În timp ce alte partide vor face campanie electorală, noi vom implementa proiecte concrete pentru cetăţeni

Preşedintele PDM, Pavel Filip, însoţit de deputatul democrat Nicolae Ciubuc au avut o întrevedere cu membrii Organizaţiei Teritoriale PDM Călăraşi.

Discuţiile au vizat situaţia de pe scena politică din ţară, poziţia PDM în prezidenţiale, precum şi obiectivele partidului pentru viitor.

Echipa din Călăraşi a apreciat iniţiativa de lansare a campaniei Altfel de politică, campanie de consultare cu membrii şi susţinătorii PDM. Oamenii consideră că decizia partidului de neparticipare în scrutinul prezidenţial este una corectă: „O decizie calculată şi raţională. În timp ce alte partide vor face campanie electorală, noi vom implementa proiecte concrete pentru cetăţeni”.

Preşedintele Pavel Filip le-a mulţumit membrilor Organizaţiei Teritoriale pentru implicare şi dedicaţie, menţionând că PDM are oameni de valoare: profesionişti, harnici şi cu iniţiativă, oameni în care cetăţenii au încredere. „ Părerea membrilor şi susţinătorilor PDM contează foarte mult pentru noi. De aceea am lansat campania Altfel de politică. Vrem să aflăm ce vă doriţi şi să decidem cum vom acţiona în continuare. Am toată încrederea că împreună vom reuşi”, a declarat Pavel Filip.