Democratic Party of Moldova

Press realise

17 July 2017

Dialog al conducerii PDM cu peste 400 de membri ai Organizaţiei teritoriale din Ciocana

Preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, s-a întâlnit cu membri ai Organizaţiei Teritoriale Ciocana a PDM. Alături de Preşedintele PDM s-a aflat şi Preşedintele Organizaţiei Municipale Chişinău, Primul-ministru Pavel Filip.

La şedinţă au participat membri ai PDM din OT Ciocana şi 150 de invitaţi, simpatizanţi ai PDM.

Şedinţa a fost deschisă de către noul preşedinte al OT Ciocana, deputat Nae-Simion Pleşca. Acesta a prezentat un raport pentru scurta sa activitate în această funcţie şi s-a arătat convins de faptul că organizaţia teritorială se va activiza, ceea ce se va reflecta şi în scorul electoral, atât la viitoarele alegeri parlamentare, cât şi la alegerile locale în Capitală.

Despre sarcinile PDM, inclusiv pentru OT Ciocana a vorbit şi preşedintele Organizaţiei Municipale a PDM, domnul Pavel Filip. Acesta le-a transmis colegilor faptul că eforturile care se fac, la guvernare, pentru a îmbunătăţi economia ţării şi viaţa cetăţenilor trebuie sa fie cunoscute de cetăţeni, iar unul din rolurile importante pe care le au şi organizaţiile teritoriale ale PDM este acesta, de a informa cetăţenii despre aceste eforturi. Nimic nu poate înlocui munca de teren, contactul direct cu cetăţenii şi explicaţiile concrete şi clare ale rezultatelor guvernării, a apreciat prim-ministru Pavel Filip.

Totodată, preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc a vorbit despre modernizarea partidului, care a devenit principala forţă politică din ţară, dar şi despre modernizarea ţării şi creşterea nivelului de trai. Eficientizarea activităţii Guvernului, dar şi a tuturor instituţiilor publice, reducerea corupţiei, crearea locurilor de muncă, creşterea salariului şi a pensiilor, respectiv reîntregirea ţării, au fost principalele subiecte abordare de către Preşedintele PDM, atât în discursul său ţinut în faţa celor peste 400 de oameni, dar şi în răspunsurile la întrebările adresate din sală.

La şedinţă au participat şi reprezentanţi ai mediului de afaceri, care au evidenţiat că, deşi acum un an priveau sceptic intenţiile guvernului de modernizare a ţării, acum sunt convinşi de faptul că lucrurile se mişcă într-o direcţie corectă.

La finalul, preşedintele PDM Vlad Plahotniuc a înmânat carnetele de membru de partid mai multor persoane, care au aderat la formaţiune.

FA2A5070      FA2A5216      FA2A5271

FA2A5275      FA2A5291      FA2_A5359_1_2