Democratic Party of Moldova

03 September 2019

Cetăţenii din Edineţ şi Ocniţa, la întâlnire cu Pavel Filip: „Actuala guvernare nu a oferit decât circ.”

Preşedintele interimar al PDM, Pavel Filip, a fost astăzi în oraşul Edineţ, unde s-a întâlnit cu echipele Partidului Democrat din raioanele Edineţ şi Ocniţa.

În timpul discuţiilor, oamenii şi-au exprimat indignarea faţă de acţiunile inadmisibile ale guvernării PSRM-ACUM, care au adus ţara într-un moment dramatic, ocupându-se de răfuieli politice şi dând afară profesionişti cu experienţă. Primarii veniţi la întâlnire cu liderul democrat au spus că localnicii din satele lor sunt, pe zi ce trece, tot mai dezamăgiţi de ceea ce se întâmplă. Cetăţenii vor consultaţii  gratuite la medic, vor sprijin pentru copii, vor drumuri bune, vor să aibă apă la robinete, vor locuri de muncă bine plătite aici, acasă, în Moldova. Actuala guvernare nu le-a oferit decât circ până acum.

Oamenii îşi doresc ca lucrurile să revină la normalitate, iar în octombrie vor alege primarii PDM, primari de cuvânt, primari care au în spate o echipă ce a dovedit că vrea şi poate să construiască, nu să dărâme.